music

my favourite song this week

whitest boy alive - high on the heels

road to somewhere

from the best goldfrapp..

feelgoodmusic monday

mew - beach

fridaygoodfeelingmusic

Hercules & Love affair

MIIKE SNOW

Miike Snow er fantastisk!! Men denne musikkvideoen er virkelig vert å se.. HERLIG for øra men også øya!Lørdag spiller de på Blå og jeg gleder meg som en unge.

Santigold

Det nærmer seg sommer og oslo live!! Jeg ble fan i fjor av det enkle og kule konseptet de fikk til på kort tid. I år har jeg allerede bestilt dagpass til når Kleerup spiller. Men, Santigold spiller...

shit det er nice, Baby!

... I like like like like like!!! nye albumet til Lorentz & m.sakarias. svenskt og Bra! ;)

påskesangen..

Jeg gleder meg heeeeeelt vilt til PÅSKE! Og jeg varmer opp litt med sangen som definetivt er påske for meg! Når jeg hører denne sitter jeg i bakken med en iskald øl, sola skinner og alle er happy!!...

beste søndagssangen

Det er søndag og jeg har kollapset på sofaen med dyna godt plantet rundt meg.. jeg kan ikke finne noen sanger som er bedre enn denne akkurat nå! Helt fantastisk i mine ører på en deilig slapp søndag..

Good day !

En sang til å bli godt humør av på en tirsdag.. Ha en Super dag !

heartless

Kanye West sin nye- 808s & heartbreak album er fantastisk bra! heartless- i'm breathless!

electric feel sunday

bra søndagsmusikk.. mgmt med justice remix!! Orginalversjonen er vel egentlig bedre.. herlig og eventyrlig video, og ja.. enda bedre som søndagsmusikk!

Rihannas nye ...!

Teaser. Rihannas nye video "Rehab" med Justin Timberlake.. dårlig kvalitet, men full version er ikke ute enda.Videoen ser lovende ut den..
hits