HEYBLOGGEN og Digg Kjøttrull !

Mandag 26.oktober 2015.  Mitt forrige blogginnlegg er hele 4 år siden, den 26.feb.2011. 

I går bestemte jeg meg for å lage en blogg igjen. Matblogg.? treningsblogg? ..slik alle andre har, som det finnes tusenmillioner av! Oh lord.
Først og fremst vil jeg presisere at jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine oppskrifter og annet informasjon jeg gjerne vil lagre i mitt eget minne et sted. Så her kommer mitt første "hey bloggen!"   Den blir uformell, digg og deilig og skal fungere som et enkelt oppslagsverk til meg selv og de som kan finne det litt inspirerende. Jeg har jo en treningsinstagram som ikke oppdateres, men sitter med en masse gode oppskrifter som flere venner ønsker at jeg sender, så da kan jeg dele det her! 

I går ble det DIGG KJØTTRULL (udigg på bilder), som jeg ikke har laget siden denne bloggen hadde et moteinnlegg.

Jeg er kjent blandt mine nære og kjære at jeg slumper og prøver ut nye smaker, som ofte kan bli ganske digg faktisk. Jeg prøver herved å gjennskape det jeg gjør via bloggen, siden jeg som kjent glemmer mine egne oppskrifter.. skikkelig irriterende.

600 g karbonadedei
2 ss philadelphiaost
2 ss ketchup u/sukker
2 ts sennep
1/2 pakke bacon (stekt i småbiter)
3 soltørkede tomater hakket smått
evnt. litt spinatblader

Fremgangsmåte
1. Krydre kjøttdeig med ønsket krydder og marinader. Jeg brukte litt kummin, salt/pepper,olje,sterk saus,currymajo + finhakket løk, hvitløk og chorizo jeg hadde litt igjen av. 
2. La den gjerne trekke litt og klem kjøttdeigen i rektangulær form på bakepapir. Smør over philidelphiaost (med urter), ketchup og sennep. 
3. Legg på ønsket fyll (men etter erfaring kutt det i smått og ikke ha på for mye),  i går brukte jeg: stek/hakkett bacon, litt spinatblader og soltørkede tomater. Rull forsiktig sammen, bruk bakepapiret til hjelp og klem den godt isammen. Legg på ilfast form og bak i ovnen på 180 grader i 25-30 min. 
Som tilbehør: Risotto og salat, evnt. ris istedenfor risotto.
Salat: finkakket fersk brokkoli med balsamico over + litt finhakket salat, tomater, agurk : topp med salt,pepper olje og sitron!
Det udigge med dette innlegget er bilde nr. 1 der kjøttrullen er klar til å settes i ovn,  og at jeg glemte å ta bilde av ferdig resultat!
Men det for fordi det gikk ned på høykant. 


marineres og krydres


klemt utover et bakepapir før den rulles.. jeg lover at det er superdigg.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits